A falta de confirmació, tot indica que ha estat un acte vandàlic premeditat




No tenim confirmació de les causes, però tot sembla indicar que les barreres de protecció del passeig de les Atzavares, a l'alçada de la plargeta des Fondalet, han estat rompudes intencionadament. Hem comentat moltes vegades que a la manca de manteniment dels espais i mobiliari urbà, s'afegeixen les accions vandàliques de residents i /o visitants.



Han romput unes barreres ben necessàries per la seguretat dels vianants, basta veure com s'ha esqueixat la fusta en els extrems. Dissortadament serà molt dificil saber-ne l'autor...  Fa unes setmanes en el mateix indret van cremar una paperera. Lamentable la manca de civisme dels responsables d'aquestes bretolades que nomès cerquen fer mal per fer mal. I al final és una despesa més que pagam entre tots els contribuents.







En el passeig de les Atzavares, al vandalisme damunt el mobiliari urbà s'afegeix la manca de manteniment. Fa setmanes que aquesta paperera esta rompuda, n'hi ha que han estat arrabassades fa anys i no s'han substituït, els dispensadors de bosses de plàstic per recollir escrements de ca estan romputs (aquests perquè s'ha rovellat la bases) i tampoc s'han reposats...