3078 € recaptats


Ja es diu que a la gent se l’ha de guanyar per la panxa, això sembla així, si pensam amb l’èxit de convocatòria que va tenir la paella per recaptar fons per restaurar la capella d’Es Carregador. Es penjà el cartell de “no hi ha més tiquets”, i tot hi així foren prop de 500 plats els que es serviren (un total de 55 quilos d'arròs).

Als 450 tiquets venuts, cal afegir el que se recaptà per les rifes (les tires no bastaren per a tots els qui demanaren). Tot plegat suposà un benefici de  3078 €. És una contribució decisiva per als fons de cara a l’inici de la reforma de la capella.
 

Es pogué comprovar que la gent ja en tenia ganes de tornar a sortir i de gaudir d’un dinar com aquest. L'esplanada i la carpa de l’aparcament de la piscina, fou el lloc triat per a tal esdeveniment

El grau de satisfacció  va ser màxim, per la resposta de la gent, per la qualitat de la paella i les ensaïmades i pel bon ambient que van poder gaudir. Destacar la bona organització i la gran disponibilitat del grup El Carme-Ricemen i dels col.·laboradors de les parròquies. Molts repetiren de paella.   

Abans d’acabar l’ esdeveniment el rector va agrair a tots els establiments locals les seves aportacions per al dinar i la rifa, com també al grup El Carme-Ricemen per la magnífica paella, als col·laboradors de parròquia per tota la feina, i a l’Ajuntament i la Brigada municipal.