A "Costa de Canyamel" s'ha realitzat el taller pràctic: Mesures d'autoprotecció davant els incendis forestalsAtès que Costa de Canyamel és una zona catalogada d'alt risc d'incendi forestal i per tal de donar a conèixer sobre el terreny i de forma pràctica quines són les actuacions preventives que s'han d'aplicar, l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera, en col·laboració amb el Servei de Gestió Forestal i Protecció del Sòl de la Conselleria de Medi Ambient i Territori i amb el suport de la Direcció General d'Emergències avui s'ha realitzat aquest taller.

La prevenció d'incendis forestals ens pertoca a tots en la mesura de les nostres responsabilitats i competències. Els propietaris d'habitatges en zona forestal, d'interfície urbanoforestal, estan obligats per llei (art. 77 de la Llei 3/2019, de 31 de gener, agrària de les Illes Balears) i per la seva pròpia seguretat a realitzar una sèrie d'actuacions preventives, tant a nivell particular com si formen part d'una zona urbanitzada.

Per obtenir més informació podeu contactar amb
Servei de gestió forestal i protecció del sòl de la Conselleria de Medi Ambient i Territori:
Telèfon 971176677
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://xarxaforestal.caib.es