La XVI edició del concurs de narrativa curta "Ploma de ferro", organitzat per l'Ajuntament de Capdepera, supera totes les previsions de participació
















   Enguany més d’un centenar d’obres han participat a la XVI edició del concurs de narrativa curta “Ploma de ferro”, organitzat per l’Ajuntament de Capdepera, quantitat que ha superat totes les previsions de l’organització.
   El concurs ploma de ferro s’ha convertit en un referent entre els concursos de narrativa curta d’arreu del domini lingüístic català, tant pel volum d’obres rebudes com per la qualitat del jurat, la procedència geogràfica dels participants i la dotació econòmica (900€ per al primer premi; 400€ per al segon premi i 300€ per al tercer, a més d’un petit guardó).
   Quant a modificacions respecte d’altres anys, el concurs ha passat a celebrar-se entre novembre i desembre, a fi de descongestionar una mica les festes patronals d’estiu i vestir més culturalment l’hivern gabellí.
   Dia 29 de novembre el jurat es reunirà per avaluar i deliberar les obres participants, que es donaran a conèixer dia 12 de desembre al teatre municipal, coincidint amb la presentació del llibre del músic i artista gabellí Suso Rexach, Fer-ho mones (de l’amor i les seves aromes).
   A aquesta convocatòria de 2008 el jurat ha estat format per: Rafel Crespí Ramis, Sebastià   Bennássar (escriptor i periodista), Joan Cabalgante Guasp i Jaume Fuster Alzina.

Servei d’Assessorament Lingüístic