Fruit de la renovació dels òrgans del 14è Congrés del PSIB-PSOE Ja sabem que Capdepera pinta poc a nivell polític a nivell de partits polítics. Sense anar més lluny, el PSOE, que fa 10 anys que governa al municipi, ha estat molt de temps sense cap representant en els òrgans executius del partit. La divisió del partit al municipi i el tarannà del batle potser també ha influït.

Ara sembla que, a rel del 14è congrés que ha tengut lloc a finals de novembre na Carmen Corraliza ha estat nomenada membre de  l'executiva de la Federació Socialista de Mallorca (FSM) que encapçala la secretària General, Catalina Cladera. 

Així doncs, enhorabona i esperam que la veu de Capdepera tengui una mica més ressò a la política insular. Cosa que ens temíem quan la única gabellina en pujar a l'escenari fou l'actriu Toti Fuster en una obra de microteatre.De totes maneres, lluny estan encara d'ocupar llocs rellevants com a la Comissió Executiva, a la Comissió d’Ètica i Garanties, al Consell Polític o al Comitè Federal.

Ànim!