Per fer un comunicat de premsa basat en "acusacions falses i malintencionades" segons la moció, però al llarg dels 52 minuts no detallen cap falsetat, ni mentida.



Escoltau tot el punt de l'ordre del dia que dura 50 minuts i podreu treure les vostres pròpies conclusions:


L'equip de Govern de Capdepera, PSOE i PI, ha presentat al ple ordinari de una reprovació contra els quatre principals regidors de MÉS per Capdepera per fer el comunicat Sobre convertir en un hotel l'antiga casa Consistorial

Donada la inconsistència del debat i la quantitat de retrets que sortiren destacarem "en cometes", es a dir, cites textuals de les "perles" més detacades d'un lamentable espectacle:

Rafel Fernández, cita en la moció escrita que "fan la reprovació per anar en contra de la Llei de transparència, bon govern i imparcialitat fomentant rumors". 
"Es una invenció pura i dura, no sabeu on és el límit"
"Sou un caragols i deixau bava per tot"
Núria Garcia, ha afirmat que "no s'ha dit cap mentida"
Pere Fuster (MÉS) li ha retret: "La nostra gent no es fia de tu", l'ha retret  des de l'oposició al batle.

La picabaralla ha anat a més amb frases tan extemporànies com aquestes: 

Batle, PSOE:

- "Heu pecat perquè heu passat el límit"

- " Hi ha una mesura i és no difondre un comunicat per difamar"

- "Heu volgut treure rèdit polític"

- "Són rumors falsos"

- Voleu difamar la institució"

- "Vosaltres deis: «mos hem de carregar a aquest puta batle"

- "Vos hem de pegar una estirada d’orelles".

- "La gent se’n riu de voltros"

- "Venga, no digueu dois..."

- "Per dir mentides,...val idò ja està!»

- "Vos creis que la vostra versió és la bona"

- "Teniu un punt de soberbia i enganau al poble"

-  "Si tens una gent de base que és incendiària....puc pintar la façana les vegades que faci falta però no permetre que faceu política per perjudicar aquest municipi"

 

MÉS

"No hem dit cap mentida"

" La base de la reprovació és falsa"

- La nostra gent no se fia de tu, Rafel"

Agripina Rocha, del PP: considera que no són maneres de fer política i recordà al batle que "s'ha de fer feina en el concurs d'idees sobre els usos de l'antiga casa Consistorial" a lo que el batle, dient que havien tengut converses prèvies, es comprometé demanant que quedàs constància a l'acta.

Johnatan Romano, de Unidas Podemos justificà els seu vot a favor de la reprovació dient que : "Això ve d’enrera, una pugna entre dos partits...Tot du una responsabilitat, no es pot fer us de la llibertat de premsa que pugui donar una interpretació de mala intenció...si empram els mitjans de comunicació per confondre a la gent hi ha una línea molt prima. Demanam una responsabilitat per a la política, ...els rumors no es tornen veritat...."
"Més ha intentat fer creure a Capdepera que el batle volia vendre l'antic Ajuntament"
També va retreure al batle una nota de premsa d'una revista local on li diu: "En aquesta nota de premsa te poses a agredir a tot Cristo" sense adonar-se, ni ell ni el batle fins passats cinc minuts, que es tractava de l'editorial.

En resum: un plenari tens, amb molt soroll per no res que marcarà un punt i a part en les relacions polítiques del poble. Escoltau-lo i treis les vostres pròpies conclusions. Nosaltres ja farem un Portalet.