Mostra gastronòmica de Cala Rajada.
Mapes de la "Ruta de la llampuga" en català, castellà, anglès i alemany.


Diumenge 10 d'octubre tendrà lloc a Cala Rajada la Ruta de les Tapes de Llampuga a Cala Rajada.
Una ruta que s'iniciarà a les 14 h i fins a les 22 h, on es podran degustar tapes realitzades amb llampuga.

Coincidint en les dates que se celebrava la Fira de la Llampuga, i en un format més íntim els restaurants de Cala Rajada oferiran dues tapes de llampuga de creació pròpia i que els visitants podran consumir. En aquesta edició hi participen 40 restaurants, que elaboraran 80 receptes diferents. Amb un preu de 4,50 € per tapa les persones que realitzin la ruta podran tastar les diferents receptes de cuina amb llampuga.

Els participants podran consultar a través del QR el mapa on apareixeran tots els locals que participen i les tapes que cada un d'ells ofereix. Amb aquesta iniciativa es vol promocionar els bars i restaurants del municipi i mostrar la important oferta gastronòmica que ofereix Cala Rajada.

La ruta d'enguany comptarà amb el suport de l'Associació de petits i mitjans empresaris de Capdepera i tots els restaurants que participen en la ruta.
L'Ajuntament regalarà a cada local participant 15 kg de Llampuga per l'elaboració dels plats.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández considera que iniciatives com aquesta i el compromís de l'Ajuntament amb l'hostaleria i els serveis és importantíssima. Ja que aquests sectors són els més castigats per la pandèmia i que a la vegada són les activitats econòmiques més importants del nostre municipi. A un acte com aquest serà molt important el compliment de totes les mesures Covid actuals i la responsabilitat i comportament de cada un de nosaltres.

La regidora de Fires i Festes, Carmen Corraliza explica que "Es tracta d'una iniciativa per recolzar i dinamitzar l'hostaleria local que s'ha posat en marxa d'ençà que es va decidir suspendre la Fira. Amb aquest nou format, la ruta acostarà el públic als establiments participants d'una manera segura, sense generar aglomeracions i respectant la normativa actual en les mesures sanitàries i els aforaments".


Aquí teniu les totes proposades amb tots els restaurants participants:

Ruta de les tapes de la llampuga. 

Ruta de las tapas de la llampuga

The dolphinfish tapas route

Die tapas-route der Goldmakrele