Uns 300 usuaris participaran en les activitats esportives ofertes per l'Ajuntament de Capdepera per al curs 2008-2009




  El poliesportiu Es Figueral torna a funcionar a ple rendiment i amb total ocupació durant tot el dia
25 d'octubre de 2008. - El passat 1 d'octubre van començar a desenvolupar-se les activitats ofertes per la regiduría d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera per al curs 2008-2009 i per a les quals s'han inscrit un total de 300 usuaris, la majoria nins i nines del municipi.
   La regidora d'Esports, Pilar Gasull, destaca que aquest any s'està detectant una major participació dins de l'oferta de les escoles esportives i en diverses activitats, entre elles, aérobic, atletisme, futbol, tennis, basquet, psicomotricitat, i karate.

   Entre l'oferta per als adults destaquen els cursos de manteniment de pilates i d'esports de salut i recreació, avui en dia molt demandats per la població de Capdepera i per la societat en general.
   D'aquesta forma, el Poliesportiu Es Figueral de Capdepera torna a funcionar a ple rendiment i amb una completa ocupació durant gran part del dia, tant pels matins com per les tardes.
Per complir adequadament amb aquesta demanda de participació cada any a les escoles esportives, la regiduría d'Esports ha dut a terme, prèviament a l'inici de les activitats del curs 2008-2009, diverses actuacions de condicionament de l'esmentat centre esportiu.
   Per a això, s'han realitzat diverses feines de millora de les instal•lacions esportives del Poliesportiu Es Figueral durant els mesos d'agost i setembre com la reparació de la pista i les grades, de les cistelles de básquet i de la caldera, una reivindicació antiga dels veïns de Capdepera.


Informació facilitada pel Servei de premsa