Diumenge 10 d'octubre tendrà lloc una ruta que s'iniciarà a les 14 h i fins a les 22 h, en la qual es podran degustar tapes realitzades amb llampuga.
















 L'equip de govern ha estat treballant en la creació d'aquest esdeveniment des del dia que es va cancel·lar la Fira de la Llampuga d'enguany, que per aforament i amb les circumstàncies actuals de la Covid no es podia dur a terme com en edicions anteriors.
Amb la col·laboració de l'Associació de Petits i Mitjans Empresaris de Capdepera s'ha creat aquesta mostra gastronòmica, amb un format més reduït, i amb la creació d'una ruta que farà que s'evitin les aglomeracions de persones en una mateixa zona.

D'aquesta manera, els locals i restaurant que hi participin oferiran 2 tapes cada un, de creació pròpia i elaborades amb llampuga, i les persones que visitin aquests locals podran degustar les tapes de llampuga a 4,50 € cada una.

L'Ajuntament col·laborarà en la compra de 15 kg de llampuga per cada local que hi participi.

Uns dies abans de la Ruta de les Tapes de Llampuga, a través d'un codi QR i les publicacions a les xarxes socials de l'Ajuntament, els visitants podran tenir accés a un mapa de la zona, en el qual s'indicaran els restaurants participants i les dues tapes que s'hi podran degustar en cadascun.

Així mateix, el mateix diumenge 10 d'octubre tendrà lloc el Mercat d'Artesans d'11 a 18 h a la plaça Castellet de Cala Rajada, on els visitants podran veure i comprar productes d'artesania.