Com estava previst, les obres de la Sala Multiusos començaren a caminar el passat dilluns


Després que el Ple de l'Ajuntament n'aprovàs l'avançament de la data de començament, les obres de la futura Sala Multiusos de Cala Rajada han començat la seva cursa particular. Es tracta, en definitiva, de guanyar deu dies als terminis establers i ocasionar tan poques molèsties als hotels veïnats com sigui possible.

Ens trobam davant la infraestructura més important escomesa mai pel nostre Ajuntament, amb un pressupost inicial al voltant dels set milions d'euros, que ara s'ha vist retocat a la baixa amb la supressió dels aparcament subterranis.

Amb aquest gran obra, el nucli de Cala Rajada comptarà amb un centre que assolirà una sèrie de funcions, diverses i complementàries: centre administratiu al servei dels ciutadans, possible ubicació de l'escola d'adults (o una part), espais per a les associacions, i, naturalment, centre dinamitzador de caire turístic, amb una auditori i sala de convencions que la indústria hotelera podrà aprofitar per a desenvolupar distints actes.

Per mitjà de "Cap Vermell", els nostres lectors podran veure créixer aquest edifici, gràcies a les imatges que anirem publicant periòdicament.

Image

Image