Gran èxit de participació en el II Concurs de Canaricultura






   Entre els dies 17 i 20 d’octubre  se podrà visitar el II Open Vila de Capdepera, (concurs de canaricultura) al local de l’antic cinema Juva. Aquesta segona edició ha resultat un èxit de participació amb 945 canaris (a darrera hora hagueren d’aturar noves inscripcions i ampliar el número de gàbies) en les diverses modalitats del concurs.

Image

  L’organització ha estat a càrrec, un any més, de l’Associació Ornitològica de Capdepera i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Capdepera, Associació hotelera i Sa Nostra.
  A més de la quantitat de participants cal destacar el nivell dels criadors. Us aconsellam anar a veure els canaris exposats.

Image

  Els resultats d’aquest segon concurs han estat els següents (només relacionam els Grans premis, no els de les diverses categories):
  -Premi al millor criador, amb 732 punt, pel criador dels 8 ocells millor amb millor puntació per a Bartomeu Obrador de Palma, però associat a Capdepera.
  - Gran Premi color, equip, per a Damià Poquet de Muro
  -Gran Premi color, individual, per a Gabriel Mesquida Pont
  -Gran Premi postura, individual, per a Jaume Torres Torres de Capdepera
  -Gran Premi postura, equip, per a Biel Torres Malpesa de Capdepera
  -Gran Premi, exòtic, equip, per a Miquel Cifre d’ Alcúdia
  -Gran Premi, exòtic, individual, per a Miquel Cifre
  -Gran Premi, hibrid, individual, per a Miquel Cifre

Image

  Enhorabona a tots:  els guanyadors, a la resta de participants i, molt  especialment, al jurat i organitzadors per la tasca duta a terme.

Image