El proper dilluns, dia 20, començaran les obres de la sala multiusos de Cala Rajada




   El Ple Extraordinari d'aquest divendres, com havíem anunciat des d'aquesta pàgina, constava d'un únic punt a l'ordre del dia: l'autorització de l'inici de les obres de la sala multiusos de Cala Rajada. I això, per què?, Idò perquè la mateixa normativa municipal prohibeix l'execució d'obres d'estructura abans del dia 1 de novembre. Per tal de guanyar temps, encara que només siguin deu dies, es tractava d'aprovar una excepció a l'esmentada ordenança, previ consens amb els possibles afectats, en aquest cas els hotels "L'Illot" i "Capricho".



   I es va aprovar, clar. Amb vuit vots de l'equip de govern (per distintes raons, no hi assistiren ni el batle, ni la regidora Maria Orts), i set abstencions de l'oposició. Aquesta, l'oposició, va manifestar que també se n'hauria d'haver parlat amb bars i restaurats dels voltants.



    En una paraula: dilluns, a l'atac! La realització d'aquest gran projecte, tot i les retallades que ha patit, com ara l'aparcament subterrani, començarà a materialitzar-se, i, amb ella, es farà realitat un espai que pot ajudar a dinamitzar la zona turística, però també a apropar els serveis administratius de l'Ajuntament a una part considerable de la població.