El centre suposa una oferta de 82 places públiques per a infants de 0 a 3 anys al municipi.

El Consell de Govern ha aprovat avui la creació de l’Escola municipal d’educació infantil de primer cicle ‘Eriçons’ de Capdepera, un tràmit necessari per a l’acompliment de la normativa vigent en matèria de centres educatius.

L’escoleta compta amb un total de 82 places, de les quals 16 són per a infants de zero a un any, 26 per a nins d’un a dos anys i la resta, 40, per a alumnes d’entre dos i tres anys.

 La Conselleria d’Educació i Cultura ha verificat que la nova escoleta, situada al carrer des Clot Gran de l’esmentada localitat, té la distribució d’espais adient i el professionals per satisfer la seva finalitat i que compleix tots els requisits exigits pel Decret 60/2008, de 2 maig, pel qual s’estableixen els requisits mínims dels centres d’educacio infantil de primer cicle

Per a la Conselleria d’Educació i Cultura, la creació de noves places d’escoleta és una prioritat, en el context de la política social del Govern de les Illes Balears que preveu avançar de manera efectiva en la conciliació de la vida laboral i familiar dels pares.

En aquesta mateixa línia s’emmarca la convocatòria d’ajudes que ha elaborat la Direcció General de Planificació i Centres per facilitar la creació de 2.000 noves places d’escoleta i la consolidació d’altres ja existents. Aquesta línia d’ajudes, que va dirigida a ajuntaments i consells insulars, suma un import de 14.790.000 euros.