El departament d’educació, cultura, esports i joventut presenta un ampli programa d’activitats, per al curs 2008/09



   L’Ajuntament de Capdepera, seguint el costum dels darrers anys, ha tret un fulletó, acuradament imprès, amb les dades dels serveis municipals que oferta des del departament d’Educació, Cultura, Esports i Joventut. El fulletó està distribuït en vuit apartats, identificats amb vuit colors.

Escola de Música 
   Amb tota l’oferta musical de l’Ajuntament, ensenyaments lliures, ensenyaments de grau elemental, ensenyament professionals i altres assignatures oficials. Perìode de matrícula  de l’1 al 16 de setembre. Més informació a l’escola de música, carrer Sol (971 56 37 10)

Escoles esportives.
  Amb informació de tots els cursos esportius per a nins i nines de diverses categories i activitats esportives per a adults. Matrícula fins al 15 d’octubre. Més informació al polisportiu Es Figueral, camí vell des Far s/n (971 58 81 97)



 

Escola d’adults

  Inclou informació de l’àrea acadèmica (matrícula abans de dia 15 d’octubre), àrea ocupacional, àrea d’oci i temps lliure. Matrícula del 6 al 31 d’octubre. Més informació al polisportiu Es Figueral, camí vell des Far s/n (971 56 42 89)

Centre Jove 
 
      Ofereix un llistat de serveis ubicats en l’espai del Centre Jove: centre d’informació jove, punt d’informació laboral, centre universitari de Capdepera, serveis per a associacions, punt d’informació jurídica per a dones, dinamització jove, organització de cursos… Més informació, Centre Jove, carrer Col·legi,18 (97181 86 38)


Cultura

  Informació sobre condicions d’ús de la Sala d’exposicions, sobre el teatre Municipal de Capdepera,Beques i estudis loclas, Jornades previstes (el tractat de Cadpepera de 1231) Més informació carrer Nou, 3 (971 81 92 01, fax: 971 56 51 41)


SAL

    Hi ha informació sobre el servei de normalització lingüística i les activitats que realitza. Més informació a la plaça des Sitjar, 5 (971 81 92 01 i sal ajcapdepera.net)



Biblioteques

    Informació dels horaris i serveis que ofereixen les biblioteques  municipals de Capdepera. Més informació a Capdepera, carre Ciutat, 39 (971 8181 69 i bibliocapdepera ajcapdepera.net); a Cala Rajada, carrer des Moll, 39 (971 56 49 32 i bibliocrajada terra.es).


Guia d’associacions locals
    Petita ressenya de les associacions, culturals, esportives i cíviques de Capdepera, amb telèfons de contacte de cada una d'elles.

   Tot això ho trobareu a l’esmentada guia de serveis que es reparteix gratuïtament. Pel que fa a les ofertes d’activitats esportives i culturals i de formació, podem dir que enguany torna a haver-n'hi moltes i variades, quasi podríem dir que per a tots els gustos. Així que ànim i  a preparar alguna activitat que us  ompli els capvespres d’hivern.




Podeu consultar-ho a

 Serveis Municipals 08-09