Visita del conseller insular de Cooperació Local, Miquel Rosselló, a Capdepera
Image
  
   El Batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, i diversos regidors de l'equip de govern municipal com Mateu Garau i Josep Gallego, van rebre dia 11 de setembre al conseller de Cooperació Local del Consell de Mallorca, Miquel Rosselló, i el director del mateix departament insular, Joan Font, en la seva visita al municipi per conèixer de primera mà els projectes i avantprojectes relacionats amb la convocatòria del Pla d'Obres i Serveis (POS) 2009.
   El Ajuntament de Capdepera té previst presentar al POS de 2009 el projecte de clavegueram i renovació de pluvials d'un tram de l'autovia Joan Carles I- des del l'entrada al nucli de Capdepera fins a la rotonda del camp de futbol-, amb un pressupost total 260.000 euros.
   A més el consistori ha sol•licitat al Consell de Mallorca la cooperació per a la redacció d'un projecte de renovació de clavegueram a Cala Rajada. D'aquesta forma, el Consell de Mallorca ha redactat el projecte amb un pressupost aproximat de 640.000 euros, que aniria finançat amb un 60% per la institució insular.
    D'altra banda, i dins d'aquest mateix any, concretament el mes de novembre començaran les obres de pluvials de Vila Roja -carrer Roses, Nord entre d'altres- amb un pressupost total de 598.000 euros, dels quals el Consell també subvenciona el 60% de la inversió.
   Sens dubte tres projectes d'infrastructura necessaris.