Superada la crisi?

Donàvem compte, setmanes enrere, de l'estat de tensió a què s'havia vist abocada l'associació de la tercera edat de Cala Rajada, "Sol Naixent", arran de la renovació de la junta directiva, dins la qual Jaume Bonnín es va veure relevat del càrrec de vicepresident. Dèiem també, que Jaume Bonnín havia comunicat als companys de la coral de l'associació la seva intenció de deixar de cantar amb el grup, cosa que havia provocat certa alarma, donat el destacat paper que en Jaume tenia dins la coral. Es va parlar, fins i tot, que la coral es desvincularia de l'associació i que aniria a assajar al centre parroquial.

Idò bé, segons ens comentava un cantaire el passat dimecres, dia 10, la coral ha reprès els assajos amb tota normalitat, en el local de l'associació i sota la direcció de Pep Llull. Està tot superat? No ho sabem. De fet en Jaume Bonnín de moment se'n manté al marge, i algun altre cantaire també ha deixat de comparèixer. Però el mateix fet de la represa de l'activitat ja apunta cap a una situació de major tranquil·litat.

Desitjam que l'afer acabi resolent-se sense més renou. I, això sí, ens agradaria veure en Jaume Bonnín reintegrat a la coral. La seva és una veu que els aficionats no ens hauríem de perdre. I, al cap i a la fi, és més important el guster de cantar que el càrrec de vicepresident. No en tengueu cap dubte.