Capdepera Ràdio posa data a l'inici de la nova temporada: l'1 d'octubre

Image
   Amb una àmplia participació de representants dels diversos programes de Capdepera Ràdio, tingué lloc, dissabte dia 6  de setembre, una reunió per a analitzar la situació de l'emissora, davant la baixa del seu coordinador Biel Barona i per a estudiar les opcions que hi ha.

   El regidor responsable, Sebastià Sureda, plantejà que hi ha dues opcions: o contractar directament un monitor per part de l'Ajuntament o signar un conveni de col·laboració amb SiS Ràdio, i per tant va demanar que els col·laboradors donassin la seva opinió. Tomeu Martí, en nom de SiS Ràdio i de l'associació Xarxa 2015, presentà la seva proposta  i contestà algunes qüestions plantejades pels assistents. Després de detallar les tasques que hauria d'assumir el coordinador -perfil professional, se'n diu-, quedà oberta la qüestió de cercar la persona que pugi desenvolupar aquesta feina (2-3 hores d'emissió de matinals, coordinar els distints programes, retransmetre els plens municipals, coordinar-se amb l'Ajuntament, gravar falques publicitàries i de convocatòries, assistència i/o formació tècnica a alguns programes, etc..). 

    La proposta de Sis Ràdio parteix de la necessitat d'incloure falques publicitàries, prioritzar els programes locals, complementar la programació, intercanviar programes amb altres emissores (Porreres i Esporles), penjar els programes a Internet i emetre  24 hores diàries.

   Es fitxà la data de l'1 d'octubre per a presentar la nova programació mitjançant una festa i difusió dels nous horaris. Malgrat tot, els programes que vulguin podran començar a emetre, de fet el Café dels Dissabtes començà la seva programació el mateix dia 6 de setembre, poc abans de la reunió.