L'Escola d'estiu d’horabaixa ha tingut una gran acceptació entre nins i pares
Image

   L'Escola d'estiu d’horabaixa va concloure el seu servei el passat dijous, 28 d'agost, amb una animada festa al Poliesportiu de Capdepera, en la qual van participar nens i monitors, entre jocs, diversions i fins un pastís de comiat de la temporada estival de 2008.

Image

   La iniciativa s'ha posat en marxa per primera vegada aquest estiu i ha tingut una gran acceptació per part de nins i pares, als quals l'Ajuntament ha enquestat per a conèixer el grau d'acceptació. Els pares han col·laborat amb les seves respostes, el resultat de les quals reflecteix un alt nivell d'acollida a la nova iniciativa de l'Ajuntament de Capdepera.

Image

   L'escola d'estiu d'horabaixa ha acollit a 42 nens d'entre 3 i 12 anys durant els mesos de juliol i agost en el col·legi s'Auba de Cala Rajada i al poliesportiu de Capdepera. L'Ajuntament ha organitzat aquesta oferta per primera vegada, oferint un espai de jocs amb un disseny educatiu que facilita als pares la conciliació de la vida laboral amb la vida familiar.

Image

   Per tan sols 30 euros al mes i 15 euros la quinzena, i amb un ample marge en horari de tarda, de 3:00 a 8.00 hores, els nins han participat de jocs esportius, creatius, lúdics i educatius. Subvencionada pel Govern Balear, i cofinançada pel Fons Social Europeu, l'escola d'estiu d'horabaixa ha integrat als nins participants a les festes del municipi durant la segona quinzena d'agost. L'Ajuntament té intenció de donar continuïtat a aquest espai necessari i demandat en el municipi.

Image