El parc infantil del a Plaça Castellet no compleix les mínimes condicions de seguretat...fins que passi una desgràcia



Fa 18 mesos denunciàvem que "El parc de la plaça Castellet s'hauria de tancar" ja que la goma del terra es desfà i els nins més petits poden ingerir les bolles. Ni cas!

L'estiu passat publicàvem: "El trespol del parc de la plaça Castellet es deteriora ràpidament"

Ara, un grup de pares i mares ens envien aquestes vergonyoses fotografies que farien caure la cara de vergonya a tothom menys a l'equip de govern. Forats al terra que posen en perill la integritat dels infants. 



Una mare ens comentà que com és possible que hi hagi aquest dèficit de manteniment al parc infantil més concorregut del municipi quan el consistori és incapaç de tancar una anualitat sense que hi hagi doblers sense gastar. Evidentment, la conversa deriva en si hi ha qualque regidor que faci feina...



Per altra banda, hem de recordar que aquest parc es renovà l'any 2015, amb la col·laboració de l'associació Tip-Tap i del Rotary Club. S'ha d'esperar a que qualque infant es faci mal? I l'oposició, tampoc hi passa per aquí?



Molts d'anys i que Els Reis portin una mica de seny.



Un altre pare ens comenta que tots els parcs infantils tenen manca de manteniment i sols el nou, del Cap Vermell, està en bones condicions.