Dissabte i diumenge, 14 i  15 de desembre va tenir lloc el Mercat de Nadal que organitzen els comerciants i empresaris de Capdepera, a la plaça de l'Orient. 

Durant el dissabte, des de les 15 hores van haver diverses actuacions musicals, com ara el grup Aires Gabellins,  Marisa Rojas i Chevy's Band. Tot el capvespre va haver gent al voltant de les parades de comerciants amb un fluix de visitants irregular. A les 18 hores se va projectar la pel·lícula de Suso Rexach  "L'alei-alei, la tradició recuperada".











Diumenge, amb un temps primaveral, hi va haver molta animació en les hores centrals, i una ampla programació d'activitats d'animació i música. No faltà el pare Noël, xocolata, nadales, animació per tots els públics, batucada, l'arbre dels desitjos... i el taller de faies per l'Alei-alei.

Les actuacions musicals van tenir un paper rellevant durant la jornada començant per la banda de Cornetes i tambors, ball de bot amb "Castell de Capdepera", alumnes de l'Escola de Música de Capdepera, les nadales del trio Alegries i la Coral Gabellina i l'animació de l'espectacle "Spagueti on road". 

A les 18 hores començà  l'Alei-alei, una festa recuperada que es consolida amb una molt bona participació, de la qual ja hem parlat a latres notícies.

La vetllada es completà amb el concert de Nadal a càrrec de la Coral Gabellina i la coral Amics de la Música de Llucmajor a l'església de Sant Bartomeu.