El dia 1 d’octubre va ser designat com a Dia Internacional de la Gent Gran, per l’Assemblea General de les Nacions Unides. Per això, des de Creu Roja, hem celebrat aquest dia amb una activitat especial.

El col·lectiu de gent gran és un dels prioritaris per l’entitat humanitària i el més nombrós, en quant a usuaris/es atesos, a Creu Roja Capdepera on es desenvolupen diferents projectes dirigits a la gent gran, com acompanyaments i mobilitzacions amb vehicle, gimnàstica, promoció de la salut, entre d’altres.



El passat dimarts 1 d’octubre persones usuàries del Programa de Gent Gran de Creu Roja Capdepera van poder gaudir d’una excursió a Sant Salvador de Felanitx, juntament amb altres persones majors de Creu Roja Manacor, que també participaren a l’activitat. Allà vam visitar l’església i els diferents indrets del monestir, acompanyats pel posader que ens va oferir una visita guiada. Posteriorment, els participants van gaudir d’un bon dinar al Restaurant Es Cruce. En total hi van participar 75 persones usuàries i 16 voluntàries, tot un èxit d’activitat!

Aquesta activitat organitzada per Creu Roja, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la gent Gran, es va consolidant anualment i els usuaris/es del Programa de gent Gran estan encantats de participar-hi, degut als múltiples beneficis que els comporta: activitat física, relacions socials, estimulació cognitiva, coneixement cultural, etc. Esperem que sigui així per molts d’anys!

Si tens més de 65 anys i t’interessa conèixer els nostres projectes dirigits a gent gran o participar en activitats com aquesta, posa’t en contacte amb nosaltres, a través del telèfon 600 40 99 66 ó 871 20 31 66.