Del "show cooking" a "Cap Vermell" digital

Image

Els dies d'enmig de la setmana recullen aquelles activitats més tranquil·les. Així, el dimarts va tenir lloc l'anunciada sessió de cinema en català, amb la projecció de la pel·lícula "Eragon".

El dimecres, a l'horabaixa, varen tenir llocs dues activitats culinàries. La primera, que no constava en el programa, va anar a càrrec de les dones de la comissió econòmica de la Parròquia del Carme, que oferiren una autèntica exhibició de fer panades.

Image

Tot seguit, els professionals, Toni Navarro i Joan Ramon Esteva, ens feren una vertadera demostració, això que ara es diu un "show cooking", i cuinaren una gelatina de trempó i una crema de rap i gambes, respectivament, que feien goig.

Image

En Toni Navarro, a més, va fer una exhibició de decoració de postres, algunes de les quals podeu veure en aquesta imatge.

Image

Ja de vetlada, fórem nosaltres els protagonistes, amb la presentació en societat de "Cap Vermell" digital.

Image

Va actuar de conductor en Pere Cortada, qui oferí tota casta de detalls d'aquesta pàgina i com moure-s'hi sense entrebancs. Així mateix, va oferir una sèrie de dades estadístiques dels gairebé dos mesos de vida del nou "Cap Vermell", que delaten la bona salut amb què ha nascut aquest projecte.