Actes finals de Sant Roc 2008

Unes festes condensades

    

   Diumenge, 17 d'agost, varen tenir lloc els darrers actes de les festes de Sant Roc 2008. Unes festes condensades en quatre dies,  amb actes de vegades enllaçats i de vegades simultànis.
   Però parlem del que va donar el diumenge festiu. A mitja tarda, hi havia el tradicional "tir al colomí" a Son Jaumell, del qual no sabem gaire cosa (agrairíem que algú de l'organització, ens informàs de a participació i dels resultats), a més del seu caracter comarcal.

Image


Image

Image

     Acte seguit, a l'horabaixa, tingué lloc la segona edició del sopar solidari organitzat per Voluntaris de Mallorca, que en aquesta ocasió dedicaran els beneficis a cobrir microcrèdits a Guatemala. Les taules i cadires preparades en el moll s'ompliren amb prop de 400 comensals, que soparen de pa amb oli. Mentre la bandeta oferí un concert que amenitzà l'acte. 

Image

    A l'hora prevista, les 22 hores (tanta precisió impressiona), s'encengué el gran castell de focs artificials, que alegret i curtet va fer les delícies dels assistents.

Image

    I seguit, seguit, la Collà Propindé va omplir la nit de folk amb els seus ritmes asturians amb resonàncies cèltiques. Aquest grup que ja va participar en la festa de la plaça de la Menjúa, al Mercat medieval d'enguany, no decebé. Els seus ritmes alegres i frescs, contagiaren als assitents i confirmaren el bon sabor de boca que havien deixat e l'anterior cita a Capdepera. El cantant no deixà l'alabar el públic gabellí i oferiren diversos "bises" ( en lloc del clàssic crit d'"una altra", la gent les reclamava "altres tres", i ells no se feren pregar), la qual cosa provocà que el concert s'allargà quasi dues hores.
   Un bon tancament per unes fetes, ja hon hem dit, concentrades prèvies a Sant Bartomeu, amb un programa més extens.
   Nosaltres seguirem informant...