"L'Escola de Música al Carrer" dinamitza la formació musical

Image

Més de 50 persones participen en aquesta nova iniciativa de l’Escola Municipal de Música de Capdepera
    La iniciativa cultural 'L'Escola de Música al Carrer' posada en marxa durant aquest estiu amb prop de 40 concerts als carrers de Capdepera i Cala Rajada, -encara queden uns 8 concerts- està resultant un èxit de participació d'alumnes i de públic.
   La idea de mostrar al carrer durant l'estiu la intensa activitat musical que es desenvolupa a l'Escola Municipal de Música de Capdepera ha generat de forma improvisada la creació de petites agrupacions musicals com l'orquestra, la percussió, el quintet, els xeremiers o els combos.
Els propis alumnes han preparats peces musicals, han assajat mesos enrere i han anat agafant facilitat amb els instruments. Segons recalca la directora de l'Escola Municipal de Música de Capdepera, Elionor Gómez-Quintero, "aquesta iniciativa ha dinamitzat l'activitat de l'Escola, permet completar i perfeccionar la formació dels alumnes i ofereix la possibilitat de donar a conèixer l'activitat de l'Escola de Música durant l'estiu".
   Des del principi, els pares dels alumnes i els mateixos estudiants de música van respondre amb il•lusió i es van abocar a la idea de donar a conèixer el seu aprenentatge musical a través de concerts que s'han anat oferint a la plaça Castellet de Cala Rajada i la plaça de l'Orient de Capdepera des de principis del mes de maig.
   La iniciativa, posada en marxa per primera vegada a Capdepera, ha sorgit de la regidoria de Cultura, i "al principi", reconeix la directora, "no crèiem que arribàs a tenir tant èxit com el que ha tingut, amb tan bona resposta de tots, de pares, d'alumnes i de públic."

Image

   Fins a mitjan setembre continuarà la programació d'aquest nou programa cultural, amb la participació de més de 50 persones, organitzat per l'Escola Municipal de Música i impulsat per l'Ajuntament de Capdepera.
  Aquests grups de joves artistes amenitzant les horabaixes, a les nostres places, s'ha convertit en un escena quotidiana durant l'estiu.