Dissabte, 4 de maig, va tenir lloc el concert organitzat per l’Ajuntament de Capdepera amb el retorn d’ “Haciendo el Pino” com a reclam.  Concert gratuït al pàrquing de la piscina municipal. Molts de seguidors (fans) de la mítica banda calarrajadera van poder gaudir de les cançons d’uns dels grups que més va marcar, musicalment parlant, al jovent del municipi. Jovent que ara per ara són, majoritàriament, pares i mares adults amb família.
 

Però abans de  començar “Haciendo el Pino”, el públic va poder gaudir del bon quefer d’un altre conjunt musical  “Fallen heroes” liderat per l’incombustible Yannick . Rock jove i fresc, fet per musics joves però d’una gran solvència.





Ens comentaren que n’hi havia manco públic del que s’esperava, de fet la “tornada” de Haciendo el pino havia despertat molta expectació, però el vent i el fred i el fet que l’actuació del grup  fos més tard de l’horari previst va fer  que molta gent abandonés, que no esperés l’inici de l’actuació. Però els que quedaren van poder rememorar les antigues cançons del disc “Jugando a ser mayor” editat i presentat el juliol de l’any 1993. Cançons fetes fa anys pel grup gabellí de referència dels 90, però no per això oblidades. La seva darrera actuació va ser, si no anem errats, el 2009 al Morralla Xop festival de les Festes del Carme, quan se tornaren a juntar per l’ocasió.











Molts ens han comentat que var ser un goig tornar a recordar melodies i escoltar Haciendo el Pino, que actuà amb el recolzament de Marisa Rojas i Esperança Sureda i altres músics amics.

El servei de bar el dugué Sa Solera Gabellina.