Capdepera presenta el segon Survival Zombie amb major dificultat que l’any passat



 El segon Survival Zombie Capdepera ja té data: el 9 de març. Avui s’ha presentat la nova edició del joc alternatiu de moda, una nit apocalíptica als carrers de Capdepera en la qual els zombies invadeixen el municipi i els participants han de sobreviure mentre van passant diverses proves.
A l’acte de presentació s’ha comentat que s’espera una participació semblant a la de l’any anterior, 1.200 persones que varen venir de diferents punts de Mallorca així com d’altres illes i de diferents Comunitats Autònomes.
 

Per l’edició d’enguany, els organitzadors del joc han promès “canya” durant tota la nit, amb proves diferents per a tots els nivells, una història continuista vers l’any passat, exclusiva per Capdepera, però que en cap cas exclou a les persones que juguen per primera vegada. Si l’any passat Capdepera estava devastada pels zombies, s’espera que enguany es pugui recuperar el control i s’usarà la força si fos necessari.
 

El joc és apte per a tots els públics a partir de 10 anys, sempre i quan els nins i nines vagin acompanyats d’un adult. Està totalment prohibit el consum d’alcohol i de drogues, el qual elimina de forma immediata al jugador.
 

Els objectius de l’Ajuntament de Capdepera amb aquest esdeveniment són promoure l’oci alternatiu i saludable i promocionar el municipi a nivell turístic. Les entrades es poden comprar al Centre Jove de Capdepera i a través de les xarxes socials.