Per què cap membre de l'oposició va rebre  la presidenta del Consell, Francina Armengol, en la visita oficial a Capdepera?
Image

   Comentàvem, fa uns dies, que a la recepció de la presidenta del Consell de Mallorca no hi vàrem veure cap regidor de l’oposició. Ens estranyava ja que, independentment del color polític, Francina Armengol és la presidenta de tots els mallorquins i mallorquines i seria  una falta d’educació, per part de l’oposició, ignorar la seva visita. No sabent el motiu o intencionalitat, ens limitàrem a indicar el fet, sense fer cap comentari de la nostra banda.
   Poc després rebérem una cridada per aclarir que els regidors del Partit Popular no hi assistiren perquè no havien estat convidats. De fet, l’interlocutor ens indicà que la nit abans de l’arribada de la presidenta un regidor del govern municipal cridà el cap de l’oposició,  Joan Ferrer, per informar-lo de la visita i convidar-lo com a cap de l’oposició. Davant aquesta situació, decidiren no anar-hi, ja que trobaven que davant una visita oficial s’havia d'haver fet una invitació igualment oficial a tots els regidors.
   Nosaltres ni hi entram, ni en sortim. Ara bé, si es coneixia la visita des de fa setmanes, i és cert que no es varen convidar tots els regidors, pensam que es tracta d'una errada de protocol  prou important  com per prendre mesures i evitar que es torni a produir.
   Ara, si l'oposició estava convidada i decidí no anar-hi...