El Sopar dels mariners omple el moll de públic, menjar  i bona música

Image

    El sopar dels mariners és un dels actes centrals de la festa del Carme, que s’han consolidat any rere any. 
   El tradicional menú de trempó, sardines i gambes , amb llet freda de “Can Patilla”, congregà un bon grapat de comensals (més de 500). A més de gabellins i cala-rajaders, de cada vegada hi ha més gent esterna que s’hi apunta.
   Com podeu comprovar, a l’hora de preparar el menjar no hi manquen mans, tant per a trossejar la verdura, com per a torrar o per servir.  IB3 hi va ser present amb la retransmissió en directe dels preparatius. Enhorabona a tots els col·laboradors per oferir un punt de trobada, sota els mantells, en el moll.

Image

Image

Image

   Pel que fa a la música, en Jim (l'incombustible i cada dia més joves Jaume Bonnín) escalfà l’ambient amb les cançons de sempre. No faltaren els balladors de tangos, pasdobles i altres ritmes.

Image

   Acte seguit, la Big Band del CC Banda de Música de Capdepera, mai millor dit allò de Big, ens oferí uns d’aquells concerts memorables. Ho paga escoltar una actuació d’aquest nivell tant pel so que ofereixen com pel programa de cançons seleccionades.

Image

Image

   Després del bon sabor de boca de la Banda, el grup Barber Shop ens interpretà una selecció de blues amb una notable qualitat musical. Un bon acabament  per a un sopar multitudinari, tot un referent de les festes.

Image