Se presentà el projecte gabellí Civisme Jove


 

La regidoria de Participació Ciutadana (d’ara endavant PC) del consistori gabellí ha participat aquest matí en la primera trobada del projecte Experiències Vives en Participació Ciutadana de Mallorca, organitzada per l’àrea de PC del Consell de Mallorca.  

El programa té per objectius: donar a conèixer les diferents experiències de PC a l’illa; fomentar l’espai de diàleg i intercanvi d’idees; crear una xarxa d’experiències entre municipis i difondre la cultura de la participació i responsabilitat ciutadana. Per aconseguir-los s’ha dividit la jornada en diverses seccions, d’aquesta manera s’ha presentat un mapa d’experiències en PC  que s’han dut a terme a Mallorca; s’han fet taules rodones per debatre sobre les experiències d’èxit, per exemple pressuposts participatius o participació infantil i juvenil... i s’ha acabat amb unes conclusions per poder elaborar un manual de bones pràctiques sobre PC.

Des de Capdepera s’ha comentat el projecte Civisme Jove el qual vol involucrar la població juvenil del municipi en la sensibilització de la població envers l’incivisme.

A l’acte ha participat el regidor de PC de Capdepera, Pere Terrassa, acompanyat  de la regidora de Serveis Socials de Marratxí, Aina Amengual; la batlessa de Porreres, Francisca Mora, i el batle de Santanyí, Llorenç Sebastià Galmés.