Dissabte dia 12 de juliol va ser l’esperat dia de la revetlla, la verbena del Carme. Prèviament, però, hi hagué altes actes interessants...

Image

     A les 16 hores estava programat un  clàssic de les festes: el bateig de la mar, una passejada en barca per a nins i nines, amb un capfico a una de les cales prop de Cala Rajada. La sortida, com podeu veure a les fotografies, va ser un èxit, i els nins i nines s'ho passaren pipa.










     A les 19,30 tengué lloc una agradable sorpresa, amb el bon quefer del xeremier Miquel de Sineu, qui delectà a nins i majors amb àmplia gamma d’instruments musicals populars i casolans d’allò més originals. I tot per acabar amb un concert espontani amb tota casta d’instruments: tamborí, ossos, flabiol, ximbomba, xeremies... Música barrejada amb bon humor i imaginació.

              Image

              Image

   Ja ben entrada la vetllada, els grups musicals encalentiren l’ambient de la revetlla del Carme. Primer va ser “Vandeshow” qui va animar la gent amb música de ball de tots temps. Seguiren “Sa minut band”, que és l‘orquestra dels horabaixes d’IB3, amb música de ball interrompuda per un temps que amenaçava pluja (afortunadament només quedà en l’amenaça).

              Image

              Image

  Per acabar, el grup “Audiència Nacional”, amb versions de cançons pop i rock espanyol, fou el confit de la festa que acabà per omplir el moll de gom a gom, fins a la matinada. De fet, la festa es perllongà fins gairebé les 7 del matí.

              Image