Divendres dia 20 de juny, les escoles s’Auba i s’Alzinar, i l’IES de Capdepera han acabat les classes dels alumnes, pel setembre tornaran a omplir-se les aules
Image
   Aquests darrers dies són aquells que a més dels exàmens i les proves finals, s’organitzen diverses activitats lúdiques.
    Així els alumnes d’Infantil de s’Alzinar s’acomiadaren amb una anada a la platja amb el tren turístic, i feren festa a l’escola. Dies abans varen anar de colònies a la Granja “Es Burotell” de Calvià, i s’ho passaren molt bé realitzant nombroses activitats.  Els alumnes de Primària, a més de participar a la Mostra de Teatre, anaren a veure una pel•lícula en català oferta per l’àrea de Cultura de l’ajuntament (Les Cròniques de Spiderwick), així com excursions pel municipi  i una acampada a Betlem (Artà) dels alumnes de tercer.
Image
Image

   Pel que fa a s’Auba, les setmanes anteriors anaren de colònies a la Victòria, acampada multiaventura, etc... En el darrer dia, els alumnes d’infantil feren una festa i els de Primària feren un circuit de jocs populars de diversos països, al pati.

   Pel que fa a l’IES, el darrer dia  tenien previst anar a la platja de Cala Agulla a fer algunes activitats preparats pel departament d’Educació Física que a la fi no es va poder dur a terme, i feren diverses activitats a les aules.

Image