inici

Cap Vermell

Ajuts universitaris 2017-2018

Les sol·licituds es poden lliurar fins el proper 10 de novembre a les oficines municipals (Ajuntament o al Centre Cap Vermell), de dilluns a divendres de 9h a 14h.

 

Ja s’han publicat les bases dels Ajuts a Estudis Universitaris 2017-2018. Enguany s’hi han sumat dues empreses noves: Miquel Riera Construcciones i Rebalim, S.L., en total, són deu les empreses que lliuren aquests ajuts als estudiants gabellins (Aguas Capdepera S.A., Associació Hotelera de Capdepera, Grup STeH, Electro Hidraúlica Llevant S.A., Predi Son Jaumell (Viva Hotels i Prinsotel), Playas de Capdepera S.L., Morey Esteva, S.L., Angels Bolero, S.L., Rebalim, S.L. i Miquel Riera Construcciones S.L.).

Enguany es donaran 30 ajuts universitaris de 1.200 euros cadascun: 28 ajuts a estudiants de Grau i dos ajuts a estudiants de Màster. En cas de no haver-hi sol·licituds de Màster es dedicaran els ajuts als estudiants de Grau i en el cas d'haver-hi menys sol·licituds d'ajuts per estudiar graus, aquests es podran destinar a Màster.

Trobareu tota la documentació necessària al web municipal www.ajcapdepera.net

En cas de dubte, necessitat de revisar la documentació aportada o d'interpretació de la documentació a aportar, suggerim que abans de registrar aquesta sol·licitud s'adrecin al Centre Jove (Tel. 629 34 62 66) o enviïn un correu amb els dubtes a
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. %20" target="_blank">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
o
https://www.facebook.com/centrejove.capdepera

 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar