inici

Cap Vermell

Una dona denuncia haver patit abús sexual per part d'un dimoni de foc

La víctima, mallorquina de 34 anys, assegura que un integrant de la colla li va tocar els genitals sota la falda

COMUNICAT OFICIAL DE SA SOLERA GABELLINA 
Dissabte 8 de juliol. Fou un cercavila tranquil. Massa i tot en relació amb altres nits de foc. Però passaven per llocs molt concorreguts. Segons informacions als mitjans autonòmics, u
na dona va denunciar de manera verbal a la Policia Local haver partit abusos sexuals per part d’un dimoni de la colla del poble. Segons la dona, els fets tingueren lloc durant el correfoc del dissabte a les festes del Carme. Va relatar que un dimoni, que duia una màscara, l’havia grapejat en les parts íntimes, sense el seu consentiment. En acabar el correfoc, els agents varen identificar diversos membres de la colla, que varen manifestar desconèixer els fets.

Tot i haver denunciat els fets de manera verbal, la dona encara no ha interposat cap denúncia formal ni davant la Policia Local de Capdepera ni la Guàrdia Civil d’Artà.

Els presumptes abusos sexuals i l'elaboració del corresponent informe va ser comunicat per la Policia Local a la Guàrdia Civil. Els efectius de l'Institut Armat tenen previst prosseguir amb la investigació per aclarir el que ha passat i determinar si hi va haver delicte.

SA SOLERA GABELLINA ens ha fet arribar aquest comunicat:

Arrel dels fets denunciats el passat dia 8 de Juliol de 2017, l’Associació Cultural Solera Gabellina, vol realizar el següent comunicat

-  L’Associació Cultural Solera Gabellina, així com els seus membres, manifesta la seva total repulsa i comdemna a qualsevol actuació denigrant que lesioni la integritat personal i moral de qualsevol persona o qualsevol altre dret que es pugui veure vulnerat.

- A dia d’avui l’Associació Cultural Solera Gabellina no ha rebut cap comunicació legal envers l’existència de una denuncia formal, ni l’apertura de cap investigació sobre els fets presumptament denunciats.

-  Tanmateix, és voluntat nostrai així ho hem fet, de posar-nos a disposició dels agents instructors, i les autoritats pertinents, si s’escau, i oferir la nostra total col·laboració per a la investigació i l’esclariment dels fets.

 


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:
Horaris C E Escolar