Oferta educativa d’estiu

   Després d’un lllarg període d'incertesa, pel que fa  a la definició i
gestió de l’oferta educativa i esportiva d’estiu, sembla que aquesta
ha quedat  més o manco definida
Image

    Cal recordar que la regidoria d’Educació tenia previst seguir amb el model d’anys anteriors, però cap de les dues empreses que es presentaren per a la gestió de les escoles d’estiu compliren tots els requisits que s'exigien. Davant aquesta situació, s’optà per ajuntar l’escola d’estiu i l’estiu esportiu, com una oferta única a desenvolupar en el poliesportiu. Aquesta solució tenia distints punts febles (de caire legal i organitzatiu) i a la fi es decidí obrir un segon termini de presentació d’ofertes i una de les dues empreses subsanà les deficiències inicials. Aquesta empresa, “ Iniciatives de Ciutat”, organitzarà les escoles d’estiu de Cala Rajada i Capdepera, coordinades per l’Ajuntament.


   
Les ofertes són


-ESCOLES d’ESTIU: es faran a Capdepera i Cala Rajada, per a alumnes de 3 a 12 anys, agrupats per edats. Les escoletes es faran a s’Auba de Cala Rajada i a les aules del poliesportiu. L’horari serà de 8 a 15 hores.  Més informació i inscripcions a les oficines d’informació de Capdepera (de 10a 14 hores) i a l’oficina d’informació de Cala Rajada (de 16 a 20 hores).

Preus: un mes  125 euros per residents(160 euro no residents); per quinzenes 75 euros per a residents (80 euros  no residents).

El termini d’inscripció acaba dia 19 de juny




 -ESTIU ESPORTIU 2008.
 Es realitzarà en el poliesportiu Es Figueral. S’organitza per quinzenes, amb horari de 9 a 14 hores. Hi podran participar nins i nines entre 5 i 16 anys,organitzats per edats. Els preus són: 70 euros per quinzena, 135 euros per un mes i 300 euros tot el període (del 23 de juny al 12 de setembre). El preu inclou un campus organitzat pel Servei Municipal d’Esport , dues camisetes i un calçons. Es faran diverses activitats enfocades a l’esport.

El termini d’inscripcions acaba dia 19 de juny, i es poden formalitzar al Servei Municipal d’Esports i a l’oficina informativa de Capdepera







 -OFERTA DE CAPVESPRE. Com a novetat, enguany
l’Ajuntament, amb el SOIB i el Fons Social Europeu, organitzen una sèrie de tallers i activitats complementaris de les activitats matinals. L’escoleta d’horabaixa està organitzada directament per l'Ajuntament i s'adreça a nins i nines de 3 a 12 anys, amb horari de 15,30 a 20 hores, els mesos de juliol i agost. És una iniciativa amb la intenció de conciliar la vida laboral i familiar, per això està subvencionada i el preu és simbòlic de 30 euros mensuals.

       
     En paraules del regidor d’Educació, Rafel Fernàndez,  “..aquest projecte és una passa important dins aquest municipi per a la conciliació de la vida laboral i familiar, si tenim en compte les característiques dels treballadors  de Capdepera. Un tant per cent elevat vivim del turisme i  per tant l’Ajuntament es veu obligat a ajudar a aquesta conciliació. Es tracta d'una primera passa, la nostra intenció és posar en marxa una ludoteca en el nostre municipi”.