Per al curs 2017/2018 Capdepera comptarà amb un grup de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), una demanda que el consistori gabellí estudia des de fa anys. 

Aquesta setmana, la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears els ha concedit l’obertura d’un grup de l’EOI al municipi. En total s’impartiran quatre cursos: Anglès bàsic 1 i 2; i Alemany bàsic 1 i 2. L’objectiu de la regidoria d’Educació gabellina és començar el curs vinent amb aquests idiomes i nivells i de cara als propers anys anar augmentant, segons la demanda. Els cursos es realitzaran en horari de capvespre a les aules de l’IES Capdepera i dependran completament de l’EOI de Manacor. Les preinscripcions comencen el proper dilluns 24 d’abril i es fan telemàticament al web www.eoimanacor.com

No és la primera vegada que l’Ajuntament de Capdepera demana un grup de l’EOI i apel·la a municipi turístic, a comptar amb unes instal·lacions pertinents i a la descentralització de l’Escola Oficial d’Idiomes de Manacor, ja que són moltes les persones que no poden desplaçar-s’hi per assistir a classe, ja sigui per motius personals o laborals.

El passat dimarts (18 d'abril)  el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor d’Educació, Pere Terrassa, s’han reunit amb el Conseller d’Educació i Universitat, Martí Marc; i amb el Director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antonio Morante; per debatre aquesta qüestió; la instal·lació d’una aula de Cuina a l’IES Capdepera i l’estat del projecte del mur del CEIP S’Alzinar, el qual està apuntalat i amb l’accés tancat durant tot el curs escolar.