L’Ajuntament de Capdepera, Aguas Capdepera S.A., Associació Hotelera Firstsun Mallorca, Grup STeH, Electro Hidraúlica Llevant S.A., Predi Son Jaumell (Viva Hotels i Prinsotel), Playas de Capdepera S.L., Morey Esteva, S.L. i Angels Bolero, S.L. lliuren els V Ajuts universitaris


 

Divendres, dia 23 de desembre, els distints representants de les empreses col·laboradores van fer el lliurament de les beques universitàries de Capdepera 2016, convocatòria que arribà a la seva cinquena edició. L'acte va tenir lloc al Teatre de Capdepera, presentat pel regidor d'Educació, Pere Terrassa i  amb la presència del rector de l'Universitat de les Illes Balears i el director de l'iES de Capdepera. El batle de l’Ajuntament de Capdepera, Rafel Fernández, va ser l'encarregat de tancar l'acte.

Cada un dels representants de les empreses van dirigir unes paraules dirigides als becats i explicant la seva presència en el projecte. Cal recordar que enguany hi ha dues noves empreses que han decidit col·laborar. Tampoc no faltaren els breus parlaments de les autoritats presents.

 

L’objectiu de la convocatòria és ajudar a sufragar econòmicament la formació dels estudiants universitaris del municipi de Capdepera i aquest projecte compta amb la col·laboració econòmica de vuit empreses gabellines: Aguas Capdepera S.A., Associació Hotelera Firstsun Mallorca, Grup STeH, Electro Hidraúlica Llevant S.A., Predi Son Jaumell (Viva Hotels i Prinsotel), Playas de Capdepera S.L., Morey Esteva S.L. i Angels Bolero S.L.

 

S’atorguen un total de 24 ajuts, valorats en 1.200€ cadascun, a estudiants que comencin o ja cursin estudis universitaris. Cada empresa sufraga la quantia per a 3 alumnes, aportant un total de 3600€.



Així, després de mesos de difusió i d’avaluació de les sol·licituds presentades, en funció de la prelació obtinguda, s’han entregat un total de 24 ajuts a estudiants de les següents carreres (29 carreres diferents): Medicina; Teràpia ocupacional; Psicologia; Treball social; Educació social; Educació Primària; Administració d'Empreses; Màrqueting i Investigació de Mercats; Publicitat i Relacions Públiques; Relacions Internacionals; Matemàtiques; Filologia Hispànica; Comunicació Audiovisual; Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte; Biologia; Ciències Ambientals; Arquitectura naval i Enginyeria marítima; Arquitectura; Dret; Infermeria; Enginyeria de la Salut; Disseny Gràfic; Fisioteràpia; Història; Enginyeria de Telecomunicacions i Aeroespacial; Doble Grau de Física i Matemàtiques; Periodisme; Edificació; Economia.