El passat 11 de novembre visitaren el nostre centre dos estudiants de 4t curs de grau en Enginyeria electrònica i automàtica; carrera ofertada per la UIB.

L'objectiu d'aquesta visita era impartir el taller “crea el teu propi braç robòtic” adreçat als nostres estudiants de 4t d'ESO, 1r i 2n Batxillerat que cursen les assignatures de Tecnologia i Tecnologia Industrial.

Aquest taller es oferit per la nostra universitat dintre del programa “ tryengineering 16-17 ” per tal de donar a conèixer els estudis de grau en Enginyeria que es poden cursar actualment; així com donar una visió general sobre quines són les tasques que duu a terme un enginyer a nivell professional.

 

Així doncs, al llarg de dues intenses hores, els nostres estudiants, amb l'única ajuda del seu enginy, capacitat de fer feina en grup i uns quants materials senzills preparats prèviament, varen ser capaços de dissenyar i desenvolupar tres braços robòtics totalment diferents però que satisfeien els dos únics objectius de la part pràctica del taller: Aixecar un tassó de plàstic i passar-s'ho d'allò més bé.