Prop de 500 persones participen en la jornada de “Pintam” el passeig marítim de Cala Rajada



L'iniciativa de pintar l'asfalt del passeig marítim de Cala Rajada ha tingut una gran resposta, superant les previsions de participació més optimistes. Així,  devers unes 500 persones, entre adults i nins, i una vintena d’artistes convidats, han participat en la jornada d’avui de pintar el passeig marítim de Cala Rajada, organitzada pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Capdepera.

Amb pintures de pigments, làtex i aigua, i colors de tota casta, els participants han dibuixat flors, animals, sols, estrelles, sirenes, vaixells, i moltes més figures en uns 400 metres de passeig. 

La jornada ha estat molt animada i tant grans com petits s’han embrutat les mans per deixar la seva empremta. S'ha de dir que a més de la gran participació de mins i nines, molts  de pares i mares s'han implicat i han pres part en aquesta inciativa participativa. 



La convocatòria era de 10 a 12 hores, però abans han començat els preparatius de la mescla de pintures i de la delimitació d'espais. En aquesta tasca han participat activament membres de la brigada municipal. A partir de les 10 ha començat a comparèixer molta gent i s'ha començat a repartir guants i pinzells i s'han delimitat els espais per pintar. Artistes i col·laboradors han anat pintant l'asfalt des de la plaça Castellet fins el parc infantil de na Ferradura.



Entre els artístes hi han participat Gustavo, Joan Bennàssar, Violeta Hesse, Cristina Escape, Moisès Gil, Leticia Maria, Paco Malagón, Antonia Juan, Sebastià Massanet, Paquita Rosselló, Àngela Massanet, Pere Orpi, Iris Bardo i Coloma Mayol, entre d’altres.


A l’acte hi han assistit els regidors del consistori gabellí, i el conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, Cosme Bonet.

Els dibuixos del passeig marítim s’aniran borrant a poc a poc amb el pas de la gent i la pluja però es preveu que aguantin durant els mesos d’estiu.

Us deixam algunes imatges d'aqeusta jornada lúdica i festiva.