La regidora  Mònica Viejo es va reunir el passat dia 22 de febrer amb una vintena de taxistes. El motiu de la reunió era tractar una sèrie de propostes per a modificar el reglament dels taxis actualment en vigència.

La regidora va comentar que havia rebut propostes de taxistes a títol individual i volia conèixer l’opinió de la resta. Durant la reunió sortiren moltes opinions i comentaris però de forma un tant caòtica. Se parlà de la tramitació de traspassos, assalariats, de les estades a les aturades, de dedicació exclusiva, de la supressió del carnet BTP, etc...

Altres temes que se tractaren va ser la pèrgola de la plaça dels Pins. La  regidora justificà que no se fes “per no haver consens amb l’oposició” i se comprometé diguent que ella la faria, cosa que sorprengué als representants de l’oposició. De fet en Pep Medina intervengué per a puntualitzar algunes afirmacions de la regidora.



També se parlà de la modificació de la taxa de traspàs de llicencies que s’ha reduït de 12.000 a 1725 euros, i de la possibilitat que siguin retornats als qui l’han fet efectiva durant el període.  En aquest sentit se parlà d'una resolució judicial favorable a l'ajuntament, desestimant la reclamació dels afectats, comentant-se també que el motiu era que s'havia fer fora de termini. Els afectats volien saber la data de publicació de l’acord de plenari per reclamar la devolució de la diferència. Cal recordar que va ser el govern de PSOE, UCAP i Es Grup el que modificà la taxa pujant-la fins als 12000 euros.

També se parlà dels taxis pirates, del servei a Canyamel, i altres aspectes professionals. En acabar la sensació que s’havien plantejats molts de problemes i s’havia parlat de moltes coses. Però acords, el que se diu acords ... ben pocs.