L'ajuntament edita quatre monogràfics, pel dia del llibre

Image

  Dia 23 d’abril, festa del llibre, i amb motiu de la fira del llibre 2008, que es celebra des de l’any 2002 consecutivament, a la plaça de l’Orient i amb una participació molt nombrosa, l’Ajuntament de Capdepera presentà la col•lecció “Els nostres escriptors”, amb la voluntat de difondre a través de monogràfics la vida, obra i tasca més significativa d’escriptors i personatges de la nostra cultura, a fi de fer més presents entre la població, els nostres referents socioculturals.  
  Cada un d’aquests monogràfics recullen la vida i l’obra de cada un dels escriptors i compten amb una extensa bibliografia de referència que permet ampliar-ne la informació disponible al Servei de Biblioteques Municipals.
    A fi de donar-hi una utilitat pràctica i àgil es presenten sota un format quadrat i d’un color diferent per a cada autor.
    Per enguany, i amb motiu dels 800 anys del naixement de Jaume I, els cinquantenaris de la mort de M. Antònia Salvà i Llorenç Riber i el centenari del naixement de Mercè Rodoreda, aquests són els autors seleccionats. I són els que donen inici aquesta col•lecció amb voluntat de seguir-la augmentant amb nous monogràfics.


   Image

   D’altra banda, tots els centres escolars del municipi i algunes associacions, com ara la Fundació Deixalles, participaren en aquesta fira venent llibres de segona mà, roses i mostrant els seus originals treballs (contes gegants, contes elaborats amb material reciclat). Cap a mitjan capvespre es realitzaren tallers, una berena, els alumnes de l’IES realitzaren una lectura dramatitzada del conte de Mercè Rodoreda “El gelat rosa”. I com a colofó final actuà el grup Art Acústic. 

Image