El batle i la regidora Renaud tornen a sol·licitar el canvi de règim de les vivendes de Protecció Oficial de Capdepera


 

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Benestar Social, Ivon Renaud, mantingueren ahir una reunió amb la Directora Gerent de l’IBAVI, Mª Antònia Garcias, per tornar a demanar el canvi de règim, de venta a lloguer, de les 23 vivendes de Protecció Oficial que queden sense adjudicar al municipi de Capdepera.

Garcias els hi va informar que el canvi s’està tramitant a la Conselleria i que en una setmana estarà llest. Després, l’IBAVI haurà d’aprovar les bases per poder començar el procés d’adjudicació de les vivendes. Segons la regidora Renaud: “En el transcurs d’un mes estarà tot solucionat”. Cal recordar que al mes de maig del 2015 el Consistori gabellí va demanar per escrit el canvi de règim de les vivendes, i que al novembre següent es va reunir amb el nou Govern pel mateix tema.

A la reunió d’ahir també es va parlar d’uns desperfectes als baixos i a l’aparcament de les vivendes del carrer Roses, de les quals els veïnats s’havien queixat. La Directora Gerent els hi va dir que ja s’estan arreglant i que quedaran solucionats en uns dies.