En el marc de l'activitat promoguda per les escoles i l'Associació Hotelera, cada any, els alumnes de tercer i cinquè de s'ALzinar ( com també els de s'Auba) visiten un hotel del nostre municipi.

Image

   Enguany l'hotel visitat per tercer ha estat l'hotel Canyamel Clàssic de Canyamel, on varen ser rebuts i atesos pel director Antoni  Martorell i Aurèlio, qui ens va acompanyar en un interessant recorregut per les instal·lacions i serveis de l'hotel. Després de rebre algunes indicacions sobre el tema de la seguretat i el manteniment de l'edifici, uns parell d'alumnes feren de clients, entraren a recepció, ompliren les fitxes, se'ls informà dels serveis que ofereixen i dels horaris de menjars i activitats d'animació. Després varen pujar a una habitació, on se'ls explica com funciona la clau de tarja, com s'activa el llum de l'habitació i com funciona el servei de neteja. Per acabar baixaren a la cuina on pogueren veure la zona on es fan les amanides, postres i plats freds; la zona on es prepara la comida "calenta" i la zona de neteja. Després de preparar la taula gaudirem del buffete preparat pel personal de l'hotel.

Image

   A tots els volem donar les gràcies per l'atenció rebuda pel personal de l'hotel , pel director i, molt especialment, pel nostre "guia" Aurèli.

   D'altra banda els alumnes de 5è visitaren l'hotel Bella Playa de Cala Rajada, on varen rebre tota casta d'explicacions dels serveis i instal·lacions de l'hotel. A més de gaudir de les instal·lacions d'oci, varen dinar al menjador de l'hotel. Les mestres i alumnes volen agrair l'atenció rebuda del personal de l'hotel.

  Després de la visita completarem el quadern d'activitats i farem un dibuix (els de cinquè una redacció) per participar en un concurs amb premis aportats per l'Associació Hotelera.