Remembers, el darrer espectacle de "Per un sonriure"



"Per un somriure" va presentar el seu espectacle musical Remembers, els dies 2, 4, 5 i 6 d'abril. Amb la mateixa fórmula de les edicions anteriors, i que tan bons resultats els dona, aquest grup de voluntaris va oferir tot un seguit de coreografies recordant cançons dels anys 80 i 90. 



Na Mònica Viejo va ser l'encarregada de presentar les funcions, que va fer amb molta gràcia i desimboltura. 

Les distintes "seccions" que conformen aquest ample grup, des dels més petits fins als adult, van treballar de valent per a treure les distintes coreografies i balls. L'espectacle va agradar molt i va tenir molt de ritme. Cada número musical tenia el seu propi vestuari i ambientació.



La resposta del públic va ser molt bona i participativa des del primer moment, especialment amb les intervencions dels més petits. Les quatre funcions van tenir una bona entrada, malgrat els quatre dies programats, i van passar un bon nombre d'espectadors.



Poc abans d'acabar se va projectar un muntatge fotogràfic amb el "make off" on mostraren els assajos i la feina feta per a preparar les funcions.



Com s'informà durant la funció,  la recaptació serà entregada a la Fundació Natzaret que es dedicarà a la recollida i suport a nins i nines víctimes de maltractaments o abandó.



Enhorabona a tots i totes, per la dedicació, esforç i il·lusió que posau.