Segons Pere Fuster, "MÉS per Capdepera es presenta amb un grup de persones preparades per governar i com a força més ben posicionada per fer front al bipartidisme PP-PSOE”



La coalició MÉS per Capdepera presentà la seva candidatura de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig, en un acte que va tenir lloc en el Centre Cap Vermell, el passat dissabte dia 4. L'acte comptà amb la participació del candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i amb una notable presència de públic, entre el qual s'hi pogueren veure cares del PP, el PSOE i UCAP.



Varen exercir de presentadors Toti Fuster i Biel Bisquerra, i en el decurs de la presentació van prendre la paraula Paco Galian, segon de la llista, i Pere Fuster, candidat a batle. Segons va dir aquest últim "la nova situació política gabellina col·loca MÉS per Capdepera com la força millor posicionada per a fer front al bipartidisme PP-PSOE i, per tant, per a implantar una nova forma de governar. Per aconseguir-ho - va dir - s’ha format un grup de persones perfectament preparades per gestionar el Consistori. D'altra banda, Pere Fuster va manifestar que"MÉS per Capdepera no rep ordres de ningú ni deu favors a ningú, i que els únics interessos concrets que defensen són els dels ciutadans del municipi". Insistí molt en una nova relació entre els administradors i els administrats, més propera i més transparent, en què les grans decisions, especialment en matèria d'inversions , sempre siguin consultades als ciutadans. També es va referir a fer del turisme una font de riquesa per a tothom, sense deixar de banda els treballadors.




Miquel Ensenyat, en la seva intervenció, va demanar que es faci confiança en aquesta candidatura, "per tres raons: perquè són gent del poble que fa molts d'anys que treballa en distints fronts de la vida social, perquè es presenten amb les mans netes i perquè representen una nova forma de governar, propera als problemes reals del ciutadans.




Tot seguit es va servir un refrigeri als asistents, en què els candidats van aprofitar per departir amb la gent que havia assistit a l'acte.



I aquesta és la llista de MÉS per Capdepera:

Pere Fuster Nadal
Paco Galián Costa
Laura Flaquer Juan
Berta Liesegang Moll
Maria Orts Rodríguez
Núria Garcia i Caballeria
Antònia Ballester Colom
Mateu Garau Flaquer
Juanjo Plou Martí
Joan Ramon Esteva Castro
Francesc Vives Garau
Margalida Bisquerra Gracia
Pere Danús Mas
Catalina Maria Servera Serapio
Roc Vives Morey
Xesca Vicens Casellas
Agustí Lliteres Sureda
Xico Vergara López
Magdalena Nebot Vaquer