Dins el mes de l’Esport gabellí va tenir lloc dilluns horabaixa les VII Jornades d’Esport base “Del camí de la formació a la competició”. L’Associació Ona Verda va presentar l’acte i va donar pas a la primera ponència amb la farmacèutica Antònia Maria Sancho, de Capdepera, i la Doctora en Farmàcia Gloria Sabater, de Barcelona. Ambdues parlaren sobre la nutrició dels esportistes i sobre com alimentar el cos segons el tipus d’esport que es fa, l’edat de l’esportista i el moment en el qual es menja. Parlaren de com reacciona el cos quan una persona practica esport i donaren consells per evitar un desgast elevat i ajudar a la recuperació després d’un esforç físic. Per acabar la seva intervenció prepararen algunes mostres de diferents batuts alimentaris dels quals havien parlat perquè el públic els pogués tastar.

 
La segona ponència va ser a càrrec de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB), Antonio Auli i José Luís Alberola.


Per acabar, es va fer una taula rodona amb les dues ponents, la Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB), Antonio Auli i José Luís Alberola, i Pep Mascaró, director del Club de Judo Renshinkan de Cala Rajada. La cloenda la va fer el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, Fernando Martínez.

La propera jornada serà dimarts 24 de març a les 19:30 al teatre de Capdepera.