Onze dones omplen de màgia i bellesa el Passeig marítim de Cala Rajada


S'inaugura dia 28 de març, però avui el Passeig Marítim anava revolucionat amb la bellesa i plasticitat d'unes escultures que s'han instal·lat al llarg de la jornada. Arran de mar, allà on rompen les ones, com bé diu el títol de l'exposició i que es perllongarà al llarg de tot l'estiu, fins dia 18 d'octubre.


No per esperada la sorpresa ha estat molt agradable i els que ho muntaven ens han assenyalat que, llevant d'alguna crítica aïllada, la gran majoria de gent ha quedat gratament admirada de la bellesa i els ha felicitat. Molts demanaven si eren per sempre. No ha faltat aquell que ha comentat si aquesta instal·lació era perquè venien les eleccions.



El cert és que ens semblen d'una gran bellesa i un vertader plaer estètic que no cansa el contemplar-les. No de bades, l'autor, Joan Bennàssar, és un dels artistes més reconeguts de les Illes. Un gran encert a tots els nivells. 



Joan Bennàssar també exposarà les seves pintures aquest estiu al Centre Cap Vermell, continuant una de les dinàmiques culturals de més prestigi a Capdepera: Norbert Schäfer, Gustavo, Manolo Coronado i, enguany, Joan Bennàssar són un bagatge de que qualsevol municipi n'estaria més que orgullós.



Hi ha escultures de mig cos i d'altres de cos sencer, totes elles de gran format.