El guardó li ha estat atorgat en la tercera edició dels premis anuals de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears.










Andreu Genestra, el reconegut xef de l'hotel rural de Son Jaumell, de qui recentment donàvem la notícia que havia guanyat  la primera estrella Michelin, ara haha merescut aquest nou guardó. Això no fa sinó prestigiar encara més la seva trajectòria professional, i de retop la de la cuina de Son Jaumell. 

Així recollia la notícia l'AraBalears d'aquest dilluns dia 26:

La tercera edició dels premis anuals de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears (que reconeixen persones i col·lectius que enalteixen la gastronomia de les Illes) ha atorgat el premi a títol pòstum a Caty Juan de Corral, presidenta d’honor de l’associació que lliura els guardons.

El premi al xef de l’any ha estat per a Andreu Genestra, i la resta dels premiats han estat Montserrat Pons, amb el reconeixement a la millor promoció de producte local; Manuel Pérez, al millor somelier i cap de sala de l’any; Tomeu Arbona, al pastisser de l’any, que és una categoria recent estrenada; Ombu, al restaurant revelació; i Jordi Casasayas, premi a la trajectòria professional.

El conseller de Presidència, Jaume Juan, ha assistit avui al lliurament dels premis anuals de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, que ha tingut lloc a l’Espai Gastronòmic del mercat de l’Olivar. 

Des de "Cap Vermell", una vegada més, ens sumam a les moltes felicitacions que aquests dies, sens dubte, ha rebut n'Andreu, aquest cuiner que situa Capdepera en un lloc destacat del mapa gastronòmic de Mallorca.