Es tracta d'un esdeveniment que se celebra d'uns anys ençà per a promocionar Cala Rajada a Alemanya


Un grup de bars, restaurants i locals d'oci nocturn de Cala Rajada, amb el suport de l'Ajuntament de Capdepera, organitzaren una festa promocional a la ciutat alemanya d'Essen. Concretament, va tenir lloc dia 22 de novembre, una vegada acabada la "temporada" turística. Enaguany, aquest esdeveniment ha canviat d'ubicació, passant de Colònia a Essen i, malgrat tot, ha tingut molt bona acollida, segons ens comenten.



A la "Cala Ratjada Exclusive 2014" hi participaren prop de 1800 persones i va reunir una bona representació dels locals que en són organitzadors, al davant de la qual s'hi troba, entre d'altres, Toni Chaparro. Una bona part dels participants de l'expedició gabellina va dinar junta el dissabte a migdia.



A la festa, que, com deim, té un marcat caràcter promocional, es repartiren CD  amb imatges de les festes, de les platges i dels llocs d'interès cultural de Capdepera.  La mateixa regidora de Cultura, Carme Corraliza, amb el suport del batle, va repartir els disquets als assistents i ens comentà que "la gent va agraIr molt aquest detall".





Els locals que hi participen són:  Cactus, Angels, Mama Pizza, Cafè3, Bolero, Coco's, Pasta-Pasta, Eufòria, així com Platges de Capdepera i Licors Moyà.