A l'horabaixa del dijous 24,
                    s'ha declarat un nou incendi a prop d'es Provensals

La ràpida intervenció dels mitjans d'extinció ha evitat que el foc es propagàsPoc després de les 18 hores del dijous 24, a sa Cala s'ha declarat un  nou foc, molt a prop del lloc on ja va cremar el passat dia 11. Aquesta vegada, més a prop d'es Provensals. Afortunadament, la resposta de l'Ibanat ha estat immediata i abans de 18:30 hores els mitjans aeris ja han començat a treballar en l'extinció d'un focus que, dones les condicions ambientals, hauria pogut resultar devastador. En l'extinció d'aquest incendi no hi ha mancat la participació terrestre, tant dels Bombers com de personal de Protecció Civil, però, una vegada més, ha resultat decisiva la ràpida i eficaç actuació aèria la que ha possibilitat el control immediat del foc. Hi han intervingut 2 helicòpters, 2 avions, 1 hidro, 1 avió de coordinació.

Cap a les 20 hores, es donava l'incendi per controlat, i abans de les 21:30 es considerava extingit. Finalment, només s'han cremat 0,2 ha de pinar. Ara bé, l'ensurt no ens el treu ningú. 

La proximitat amb el foc anterior i les seves característiques, fan pensar que ens trobam davant una actuació humana, intecionada o per negligència com a causa del sinistre.