En arribar l'estiu, els accidents de trànsit en el nostre municipi sovintegen, tant per l'augment del parc mòbil com per la conducció una mica més relaxada que molts de conductors es permeten, amb l'alcohol com un dels causants de no pocs sinistres. D'altra banda, Cala Rajada, amb una gran quantitat de petites illetes i múltiples encreuaments, és un espai molt propici per a les topades.



Aquest passat dijous dia 5, en tenguérem un bon exemple, amb una col·lisió en què es va veure implicats fins a quatre cotxes, en  un d'aquests punts conflicitus: la cruïlla dels carrers d'es Moll i Juan Sebastián Elcano. La causa, segons sembla, caldria cercar-la en el fet que un dels vehicles no respectà l'stop de pujada de l'esmentat carrer d'es Moll. Afortunadament, sembla que no hi hagué ferits de consideració.

I poques hores després, a la matinada del divendres, un cotxe es va enfilar - i no és la primera vegada que això succeeic - a la rotonda del camp de futbol. Pel que es pot apreciar a la fotografia, el conductor va intentar frenar, però això no fou suficient per a evitar la topada. Pel que es desprèn de la imatge, la manca de respecte a la limitació de velocitat, que en tota l'autovia és de 50 k/h, podria haver contribuït a aquest accident, que, fins on sabem, també es va saldar sense danys pèrsonals importants.

Bé, demanar que s'extremin les precaucions és el que ens toca fer, encara que sense gaire fe, especialment pel que fa a l'excés de velocitat a l'autovia, una batalla que pareix que les autoritats donen per perduda.